torstai 2. elokuuta 2012

Mökkielämää

Aamulla jo varhain lähdimme mökille. Mökkimme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kuortaneella. Kodistamme matkaa kertyy alle 40 kilometriä, joten näin kesällä piipahdamme siellä töiden jälkeen joskus vain saunomaan ja uimaan. Tämän viikon olen vielä lomalla, joten saimme viettää koko päivän askarrellen kaikkea kivaa-

Nurmikon leikkuu oli suurin työ minkä teimme. Nyt taas on hetken hieno piha:) Kukkapenkkejä kuoputin myös. Pieni kasvihuoneemme kasvaa tänä kesänä vain tomaatteja ja kesäkurpitsaa.

Pitkin päivää näytti siltä, että voi sade ropista. Niin ei kuitenkaan käynyt vaan saimme kaikessa rauhassa hommamme valmiiksi. Illalla jo kotiin tultuamme alkoi sade ja niinpä tein Pennin kanssa sateessa iltalenkin.

Näitä kuvia en ottanut tänään. Mökiltä kuitenkin ovat ja hyvin samanlaisiaolivat penkit tänäänkin. Ainoastaan sää oli synkeämpi.
Lemmikki on kyllä sellainen kukka, että se leviää aivan mahdottomasti jos sitä ei pidä silmällä ja vähennä heti kun huomaa, että liikaa uusia kasvustoja tulee. Kaunis kuitenkin ja niin kesäinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti