keskiviikko 1. elokuuta 2012

Käsitöiden huumaa...

Tässä tuon esittelyyn muutamia käsitöitä joita olen tehnyt osaksi jo viime vuoden puolella ja tämän vuoden alkupuolella ja sitten pitkin kevättä. Ensimmäinen tekeleeni valmistui entisen työkaverini tyttärelle Tildalle.
Tämä mielestäni söpön näköinen neulottu mekko, johon tuli helmillä koristeltuja kukkasia helmaan
 kuuluu nyt siis muutaman kuukauden ikäiselle pikkuneidille, joka voi sitten ensi kesänä laittaa mekon ja siihen kuuluvan boleron ylleen.

                                        Tässä lähempää kuvattuina kukkaset helmillä helmassa.
 Tässä on bolero laitettuna mekon päälle. Bolerossa on myös neppari jolla se suljetaan. Nepparin päällä on samoin helmellä koristeltu virkattu kukkanen.
                                        Tässä vielä läheltä kuvattu neulemalli joka tuli boleroon.
 Seuraavana on aivan suloisen retrot sammalenvihreät villahousut. Nämä sai ensimmäisen kummityttöni Jennin Kaapro poika. äiti tilasi ne itse ja kertoi myöskin mallin minkälaisen haluaa.
 Tämä aika suuritöinen villatakki valmistui vanhimmalle tyttärelle Heidille syntymäpäivälahjaksi viime lokakuussa. Takki oli aika raskas käsitellä, mutta työnä tosi mielenkiintoinen.
                                       Takana oleva kukka sai takin näyttämään hienolta takaa. Ja oli vaivan arvoinen.
                       Kuvasin kukan vielä lähempää niin saatte käsityksen siitä minkä näköinen se oli.
 Sukkia pitää tehdä useita ja siitä huolimatta onko kesä vai talvi ne kuuluvat aina käsitöiden tekemiseen.
                                                                      Sukat taas:)
 Tämä työni valmistui heti juhannuksen jälkeen. Sen oli tilannut yksi työkaverini. Neulomukset olivat varattu hänen tyttärelleen, jonka laskettu aika oli juhannuksen paikkeilla. Onneksi ehdin saada nämä valmiiksi ennenkuin vauva ilmoitti tulostaan. Malli oli työkaverini lehdestä, joka taas oli muistaakseni vuodelta 1981:)
                                  Asuun kuuluivat myös umpilavalliset haalarit, joissa olalla napit.
 Edelleen kuva hieman lähempää haalarien yläosasta. Sinänsä hauskat haalarit, että ne tehtiin yhdestä palasta ja aloitettiin henkseleistä:))))
Tälläisiä puhdetöitä tällä kertaa esittelyssä. Seuraavaksi tulee ainakin toppi, joka on juuri valmistunut, mutta en ole vielä sitä kuvannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti