tiistai 23. huhtikuuta 2013

Aika kuluu nopeasti!
Ei sitä ymmärrä mikä se saa ajan kulumaan niin nopeasti, ettei ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisi. Muutaman kerran olen jo istunut tietokoneelle ja aikonut kirjoittaa päivitystä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi.
Edellisestä päivityksestä on "maailma muuttunut" paljon. Jonathan on jo tammikuussa palannut kotimaahansa Australiaan. Hän on aloittanut yliopisto-opiskelut ja elämä on asettunut aloilleen Suomessa vietetyn vuoden jälkeen. Meillä on kovasti ikävä ja mukava on aina silloin tällöin kuulla hänestä ja tapahtumista siellä puolella maailmaa.

Tämä kuva on otettu meidän keittiössä jouluna. Silloin Jonathan oli vielä meidän ilona:) Huomatkaa kuvassa vasemmalla oleva jääkaapin ovi, jossa on Veeran piirroksia:)
Tämän kakun leivoin Suomen Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Kakku oli maistuva ja maistui hyvälle.


 Paikkana Helsinki-Vantaan lentokenttä tammikuun puolessavälissä. Jonathan on lähdössä kotimaahansa. Tässä kuvassa vielä hymyilyttää, mutta kyllä se kyynelvirta sieltä vain tuli, vaikka kuinka olin toisin päättänyt!
 Heidille kudoin tämän neulemekon harmaasta seitsemän veljestä langasta ja mielestäni siitä tuli ihan kivan näköinen ja sopi heidille hyvin.
 Tässä mekko selkäpuolelta kuvattuna. Kuvio oli myös samanlainen molemminpuolin ja mukava tehdä.
 Tässä taas neulehaalari, jonka sai Kaapro itselleen. Kaapron äiti tilasi sen minulta ja toi langat ja ohjeen, joka oli todellinen retrolöydös. Lehti jossa malli ja ohje olivat oli vuodelta 1980.
 Olimme lapsenlapsemme Leevin ja hänen kummitätinsä Lauran kanssa Levillä hiihtelemässä pääsiäisen alusviikon. Leevi halusi, että mumma olisi kutonut valkoiset sukat hänelle, mutta sain sen verran hänen mieltään muutettua, että tälläiset niistä tuli.
 Nämä tennarisukat sai Heidi, joka tilasi ne minulta ja kiva oli näitäkin väkertää. Nauhat ovat oikeat tennarinauhat.
Tässä oli ainakin osa niistä käsitöistä joita olen edellisen päivityksen jälkeen tehnyt. Paljon tapahtumia ja matkoja on tässä välissä tehty. Voinpa laittaa niistä aina silloin tällöin juttua ja kuvia. Tämä olkoon tällä kertaa tässä. Olen viikon lomalla ja nyt aion mennä tekemään oikein vanhanajan kunnon hernekeittoa ja pannukakkua ruoaksi Antille, kun hän tulee töistä kotiin. Herneet on lionneet yön yli. Toivottavasti keitosta tulee yhtä hyvää kuin aina ennenkin:)

2 kommenttia: