keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Tulvakuvia mökiltä

Pyykkikone hurisee kodinhoitohuoneen nurkassa.
Tälle aamupäivälle kuuluu siis pyykinpesua ja yleistä kodinhuoltoa:) Antti oli lähtenyt töihin enkä ollut kuullut sitä ollenkaan. Se on todellinen ihme, koska en oikeastaan koskaan nuku myöhempään kuin hän. Kai se on uskottava, että vanhuus hiipii lähemmäksi, koska tälläistä näkee :)

Neuleen jonka kuva on tuossa alla sai Juuso. Hän oli oikein iloinen saamastaan paidasta. Juuso on oikein suuri "ängri pöötsi" fani:)))) Nyt tekeillä on toinen samanlainen, jonka sitten saa Leevi:)
 Kävimme eilen illalla mökillämme Kuortaneella. Hiukset siinä nousivat pystyyn, kun saavuimme paikalle. Ei toivoakaan, että olisi päässyt mökin pihaan autolla. Kumisaappaat jalkaan ja varovasti kävelemään ns. hiihtämällä ettei saappaan varsi hörpännyt vettä.
 Tosi lähellä on villojen kastuminen . Toivottavasti vesi ei enää nouse. Muuten vahingot voivat olla isot...
 Saunasta saisi melkein suoraan sukeltaa veteen. Normaalisti kävelymatkaa rantaan ja laiturille on kuitenkin useampi metri.
 Tonttia osaltaan ympäröivä aita on melkein hukkunut. Uskomatonta miten korkealle vesi voikaan nousta..
 Kasvihuone on niinkuin lautalla. Eipä taida vielä kannattaa mitään istuttaa, jos ei sitten ajattele siirtyä viljelemään vesikasveja:)
 Auto piti jättää tontin ulkopuolelle. Vettä oli siis niinpaljon ettei kumisaappaan varret meinanneet riittää ollenkaan.
 Onneksi suurempi tie, joka kulkee mökin ohitse oli korkeammalla ja ainakin vielä vesi pysyi ympäröivillä pelloilla.
 Tervetuloa-toivotus on hieman surullisesti kallellaan ja lähellä uppoamista sekin. Toivotus on melko turha tällä hetkellä, koska mökillä ei voi nyt olla. Siispä Vappua emme tänä vuonna mökillä vietä:( Jospa sitten Juhannus:)))))
Tälläisiä kuvia ja tuntoja tänään. Nyt paistaa pilvenraosta hieman aurinko ja taidan lähteä Pennin kanssa ulos lenkkeilemään, koska kuitenkin on lupailtu jossain välissä sitä mahdollista sadettakin.....

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, ettei vesi tuosta enää nouse ja mökkinne villat säilyvät kuivina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tässä nyt toivotaan! Kiitos huolenpidostasi:)))

      Poista