sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun mietteitä ja reissuja

Eilen, lauantaina olimme Tuurissa Veljekset Keskisellä ostoksilla. Lähdimme jo aamupäivällä ajelemaan kohti kauppakeskusta. Tarkoituksemme oli tullessa käydä tarkastamassa mökin kohtalo tulvien keskellä.
Kiertelimme melkein jokaisessa kaupassa ja mukaamme tarttui kaikenlaista mukavaa. Itselleni ostin: uimapuvun, kesäpaitoja, laukun, kengät ja kaikkea pikkutavaraa, mitä nyt naiset ikinä ostavatkaan ;)
Välillä kävimme kahvilla, että jaksoimme taas.
Mökille päästyämme katselimme aika hiljaisina mökkiä ja sitä ympäröivää vesimäärää. Naapurimmekin oli katsomassa mökkinsä tilannetta. Näyttäisi ainakin siltä, että ei se vesi enää ole nousemassa, vaikka edellisen käyntikerran jälkeen hienoista nousua oli tapahtunutkin.
Alla oleva kuva otettiin jo edelliskäynnillä. Kuvassa on mökin ohi menevä tie. Tänään aamulla oli lehdessä kuva samasta kohdasta ja vesi meni tien yli.....Edelleen siis odotusta.....
 Välillä mukavampia asioita. Tässä seuraavina tulevissa kuvissa muistellaan pääsiäisenalusviikolla tekemäämme Levin hiihtoreissua. Meillä oli mukanamme lapsenlapsista nuorin, Leevi, joka hymyilee kilpaa auringon kanssa. Samoin meillä oli mukana Leevin kummitäti Laura.
 Paapan kanssa piti aamuisin ajaa parta, ettei se viikon aikana päässyt kasvamaan liian pitkäksi kummallakaaan :)
 Makkaraa piti mumman kanssa käristää takassa. Leevi piti kovasti makkarasta. Siinäkin poika oli samaa mieltä kuin pappa...
 Tämä otos on sitten seuraavalta aamulta, jolloin poika ilmoitti ottavansa aamupalaksi makkaraa:) No, toki siihen kuului muutakin. Ainakin terveellisempää purtavaa :)))
 Yhtenä iltana kävimme ravintolassa syömässä ja Leevi halusi "kilistää laseja mumman kanssa, vaikka niissä ei vielä mitään ollutkaan.
 Ruoan hän sai itse valita listalta ja hyvää taisi olla, koska lautanen oli melko tyhjä, kun Leevi totesi, ettei jaksa enää.
 Ruoan päälle oli sitten kiva tehdä tehtäviä paapan ostamasta "ängri pöödsi" lehdestä. Lokoiset oli oltavat:)))
 Kyllähän siellä hiihdettiinkin. Tässä ollaan matkalla jonossa. Leevi, mumma ja Laura. Paappa on laitettu kuvaa ottamaan. Aurinko paistaa ihanasti. Ihan niin kuin koko viikon.
 Matka jatkuu ja jatkuu vaan. Poika olisi hiihtänyt vaikka kuinka kauan. Mökille päin lähdettäessä Leevi suutui, kun olisi halunnut vieläkin eteenpäin.
 Viikko meni nopeasti ja kotiin Kajaaniin palattaessa juhlittiin Leevin 3v synttäreitä, jotka jo oli oikeasti ollut edellisviikolla 20.3.  Äiti oli leiponut Leevin onneksi ihanan  kakun ja poika oli onnessaan.
Viikkomme oli ihana. Kului nopeasti ja ilmat hellivät meitä.
/Tässä tälläisiä mietteitä viikonlopusta ja matkasta jonka teimme jo maaliskuun lopulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti