sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Muutama käsityö

Allakkaan katsoessani huomaan, että marraskuu on ylitse puolenvälin. Maassa ei ole yhtään valkoista lumihiutaletta, vaikka edellinen päivitykseni oli juuri ihanasta ensilumesta. Silloin oli muutaman päivän ajan ihana talven tuntu ja maailma näytti valkoisemmalta.

Yksi veljistäni täytti 14 päivä 47 vuotta. Muistan, kun hän syntyi ja tiesin hänen tulevan äidin kanssa päivällä kotiin, kiirehdin koulusta kovalla kiireellä. Ajattelin oikaista peltojen ylitse, että olisin nopeammasti perillä. No, lunta oli niin paljon, että putosin joissakin kohden lähes kainaloitani myöden lumeen. Silloin oli siis talvisin kunnolla lunta. Muistojeni mukaan talvet olivat talvia ja kesät kesiä:) Kotiin pääsyni kesti puolet kauemmin kuin tien kautta....

Jonkun käsityönkin olen tehnyt, vaikka nyt on täytynyt pitää hieman taukoa olkapäitten vuoksi.
Tässä sukat jotka tein Nooran toivomuksen mukaan. Viikko sitten vietimme viikonlopun Oulussa ja vein samalla sukat perille.
 Sukat vaativat aika paljon laskemista ja ajatuksen piti pysyä kasassa. Kaunis kuvio mielestäni.
 Tämän ohjen löysin sattumalta ET-lehdestä ja päätin tehdä kokeilumielessä kyseisen kaulahuivin. Tämän sai myös Noora.
Oulun viikonlopusta laitan kuvia ja tekstiä lisää kunhan ehdin muilta puuhiltani. Toivotaan, että saisimme näillekkin korkeuksille pian lunta.

2 kommenttia:

  1. Mietin, onko kaulahuivi ympyrä vai perinteinen suora.Kivalta näyttävät molemmat!

    VastaaPoista